Csak győzzük követni!

A bejegyzést a választás másnapján kezdtem írni. Sem időm, sem kedvem nem volt befejezni a bejegyzést. Találgatásokra adtam a fejem, melyekből sajnos majdnem minden bejött.

Töröltem az elekezdett szöveget, mert már nem aktuális.

Most azt mondom, hogy az ország a törvénydömpinggel megállíthatatlanul rohan az önvény felé. Orbán önkényuralma nem ütközik majd határokba és az ország azon egyharmada, amelyik elment szavazni és beikszelte Vityót csak részben józanodik majd ki. A csalódott MSZP szavazók, akik úgymond bosszúból a FIDESZ-re szavaztak talán már most bánják választásukat, de őszre biztosan megbánják.

Lehet, hogy már most is, de őszre végképp mindennek vége lesz.

A Zorbánék nem cicóznak. Erősítik a hadsereget, növelik a "védelmi" kiadásokat azzal a címszóval, hogy majd milyen sok munkát ad a hadiipar. Nem fog. Viszont lesz egy felduzzasztott hadseregünk, amit aztán használni kell.
És lesz is ki ellen bevetni, hiszen a szlovákoknál radikalizálódik a helyzet. Egyre nehezebb lesz az ottani magyaroknak.

Erre a hullámra persze a Jobbik majd ráül és meg is lovagolja a lehetőséget. Bőszít, uszít. A FIDESZ egy ideig próbál a Jobbik előtt loholni, csakhogy minden szelet kifogjon a Jobbik hajója elől. Ha viszont Vityóék ezt teszik, tulajdonképpen Vona diktátumát hajtják végre. Ez pedig elkerülhetetlenül háborúhoz vezet majd!

Ha eljut a narancs vezérkar nem bírja a tempót, a Jobbik politikai előnyre tesz szert és megingatja a "Fiatal" "Demokratákat". Ezt a forgatókönyvet tekintve a Jobbik átveszi a hatalmat és háborúba sodorja az országot.

Jelenleg úgy gondolom, hogy a háború legkésőbb 5 éven belül elindul.

Nem kívánom megvárni és azt javaslom minden józan gondolkodású embernek, hogy már most keresse az emigráció lehetőségét, vagy aktivizálja magát politikailag és ne féljen a jobb oldali diktatúra ellen megmozdulni.

Eljön még az az idő, amikor könnyed hétvégi piknikként fogunk visszaemlékezni a tévé ostromára, da akkor már gumilövedék helyett éles tölténnyel lövet ránk Viktor király.

Ne legyen igazam....

Szerző: Siker László  2010.06.14. 19:45 Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kdnp

A bejegyzés trackback címe:

https://bolhacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr961953632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása