Olvasóim minden bizonnyal túl parásnak érezhették a választások idején leírt postjaimat. Többször felhívtam a figyelmet a FIDESZ valószínűsíthető kétes finanszírozására.

És most, kérem megtörtént a legrosszabb, ami elképzelhető volt, egyben totálisan lelepleződött az a romlott hatalmi szövettség, mellyel a FIDESZ összefonta magát a Katolikus egyházzal. Elfogadták az önkormányzati iskolák tulajdonjogának átadásáról szóló törvényt. Eszerint amennyiben egy adott önkormányzat nem tudja fenntartani a rábízott állami iskolát, úgy átadhatja valamely egyháznak. Innentől az önkori mentesül a költségek alól.

És miért jó ez az egyháznak?

Az önkormányzatnak saját pénzén kell fenntartania az iskolát, míg az egyházaknak a teljes fenntartást az állím finanszírozza. Pénzbe tehát neki nem kerül. Úgymond ingyen terjesztheti az igét, folytathatja a gyermekek megtévesztését és nevelheti a sok kis keresztes droidot akik majd visszacibálják hazánkat a középkorba.

Ezentúl az én ateista adómból egyházi iskolák soha nem látott tömegét tartják majd fent, ahol persze kötelező lesz a hitkoktatás. Kistelepülések esetén ez súlyos gond, hiszen sérül a diákok semleges világnézetű oktatáshoz való joga.

Most már talán minden kedves olvasóm számára egyértelművé válik, hogy "mi volt a biznisz" a Katolikus egyháznak abban, hogy a FIDESZ-t hatalomba ültette? Amit a katolikusok beleraktak a FIDESZ kampányába, azt most busásan visszakapja a mi adónkból.

Bravó pápa, jól csináltad!

Szereztél magadnak egy országot, ahol a papjaid könnyen jutnak kisfiúkhoz!

Az oktatás remek jó üzlet. Már most mondom, hogy a következő az egészségügy lesz. Mindent, hangsúloyzom, MINDENT MEGTESZ A FIDESZ, AMIT CSAK AKAR!

Magyarország végleg elbukott...

Szerző: Siker László  2010.06.16. 20:46 Szólj hozzá!

Címkék: oktatás fidesz pápa kdnp iskola pedofil papok

A bejegyzés trackback címe:

https://bolhacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr852087293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása