Csak tessék, csak tessék! Csak folyvást, csak folyvást!

Megnyílt a BOLHACIRKUSZ!

A magyar politikai bolhacirkusz folytatódik. Elkezdődött valamikor réges-régen és még mindig nincs vége. Addig lesz magyarországon bolhacirkusz a politika, amíg a "rendszerváltó" pártok el nem tűnnek, amíg az előző rendszerből átörökölt garnitúra el nem veszíti évszázados hatalmát. Igen, itt helyet kapnak furcsa tézisek, összeesküvés elméletek. Semmi nem véletlen, de majd megtudjátok...

Sokat nevettünk Gyurbániában az MSZP bénázásán, kacagtunk az SZDSZ és az MDF vergődésén, azon, hogy tömegbázis nélküli médiapártokként újra, meg újra bejutottak a parlamentbe. Sírtunk a FIDESZ sehova nem vezető öncélú demagóg politikai akcióin. Szánakozva néztük le a Bácsfy Diánákat és a szocialista rendszer kedvenc írója által fémjelzett MIÉP-et.

Az elmúlt években azonban komolyra fordult a helyzet és ez már nem vicc. Ezért írok apokaliptikus magyar jövő blogot.
Nem lesz ország, nem lesz nemzet a néhány év múlva eljövendő háborút követően. Magyarországot felosztják a nagyhatlamak büntetésül, a 21. századi világháború kirobbantásáért.
Főként erről fogok írni. Nem lehet szó nélkül hagyni azt, ami csak kevesek számára látható.

Demokratikus blog ez, bárki hozzászólhat. Nincs cenzúra (szép nevén moderálás).

Szerző: Siker László  2010.04.14. 21:19 Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz jobbik lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://bolhacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr811921884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása