Igen, "Kedves barátaim" (hogy klasszikust idézzek)!

 A bejegyzésben található két videó egyrészt borzasztó tanulságos, másrészt érdemes figyelni olyan részleteire, amelyek első pillantásra esetleg elkerülik az óvatlan néző figyelmét.

Tételezzük fel, hogy a FIDESZ valóban csak olyan adatokat tárol, amelyekhez joga van.

DE!

Kósa okfejtése szerint azért nem volt szükségük adatbázisra, mert van 100 ezer aktivistájuk, akik tudják azt, - mitöbb, fejben tartják - hogy a környezetükben élő emberek kire szavaztak. És, ha már nem volt szükségük rá, hát nem is hozták létre adatbázist - szól a gondolatmenet.

Viszont ezzel viszont azt ismerte el, hogy van 100 ezer emberük, akik kérésre információval szolgálhatnak minden magyar állampolgár pártpreferenciájáról (vagy ki tudja, még miről?).
Ha például Béláék állami támogatásért folyamodnak az eljövendő hatalomnak nincs más dolga, mint megkérdezni a körzetben élő "aktivistát", hogy a Béláék jó magyarok-e, vagy nem?
Az elmúlt rendszerben az ilyen tevékenységet nevezték besúgásnak, és az ebben közreműködőket besúgónak.

ITT AZ IDŐ!

Nézzük újra a videókat és szavazzunk a FIDESZ kétharmadára!

1. rész

2. rész

 

Természetesen ha valaki jobb nevet tud a besúgónál arra a személyre, aki egy párt megbízásából információkat közöl bárkiről, aki a környezetében él, hát írja le. Meggyőzhető vagyok...

Szerző: Siker László  2010.04.15. 08:00 Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz kósa csalás kubatov választási besúgók

A bejegyzés trackback címe:

https://bolhacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr921921950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása